ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Οι οικογένειες της πόλης μας αξίζουν να δουν τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δράσεις τόσο σε τοπικό, όσο & σε ευρωπαϊκό επίπεδο...

Αθανασούλα ΣοφίαΥπάρχουν στην πόλη μας ξεχωριστά παιδιά που αξίζει να βρούνε χώρο να δείξουν τα ταλέντα τους.

Με αυτό το σκεπτικό, υπηρετώ μέχρι σήμερα το έργο κοινωνικής πολιτικής, ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.
Ο προσωπικός μου στόχος είναι, σε ΟΛΑ τα σχολεία της πόλης μας να στηρίζω τους γονείς και κυρίως τα παιδιά μέσα από ένα πρόγραμμα δράσης, δραστηριότητες αθλητικού & καλλιτεχνικού περιεχομένου, με πολύ χαμηλό κόστος, καθώς και καθιέρωση "Μαθητικού Πολιτιστικού Φεστιβάλ", συμμετοχή των σχολείων μας σε προγράμματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και κοινωνικής αλληλεγγύης, ενίσχυση του θεσμού του κοινωνικού φροντιστηρίου, ενίσχυση των σχολείων μας με σχολικούς φύλακες, επιστάτες & ψυχολόγους, συμμετοχή των μαθητών μας σε καινοτόμες δράσεις   όπως αυτές της νεανικής επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας & της τεχνητής νοημοσύνης.

Για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά,
την  26η Μαΐου οφείλουμε  να αλλάξουμε την πορεία της Ηλιούπολης
με μοναδική δύναμη την ψήφο μας...

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη πόλη

ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑ  ΣΟΦΙΑ
Λογίστρια
ΥΠΟΨΗΦΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΗΛΙΟΥ-ΠΟΛΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ
Facebook: Αθανασούλα Σοφία

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.