ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

"Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών και την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης είναι η ώρα για μια πρώτη αποτίμηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ μου έκανε την μεγάλη τιμή να με εντάξει στα ψηφοδέλτια του για την Β3΄ (νότιος τομέας Αθηνών) εκλογική περιφέρεια.

Δουβή ΑγγελικήΔώσαμε όλα τα μέλη, οι φίλοι και ειδικότερα όλοι οι συναγωνιστές και συναγωνίστριες, οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες του ψηφοδελτίου μας, δύσκολο αγώνα, με πάθος, γενναιότητα, πίστη, αποφασιστικότητα και με την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά. Πανελλαδικά κερδίσαμε ένα μεγάλο ποσοστό, κοντά στο 32% το ίδιο και στην εκλογική μας περιφέρεια. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους που εξελέγησαν με το ΣΥΡΙΖΑ και στους βουλευτές και βουλεύτριες -πλέον- από τη Β3 Αθηνών (νότιος Τομέας).

Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να ευχαριστήσω την κάθε μία και τον κάθε έναν από τους 11.000 συμπολίτες μου του Β3 νότιου τομέα, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα στα μάτια των ανθρώπων που επικοινώνησα αυτές τις μέρες, στους δεκάδες δήμους της περιφέρειας, στις λαίκές αγορές, στα καφενεία, στις παιδικές χαρές, στις πλατείες, στους δρόμους, στα καταστήματα, στις συνεστιάσεις, στο διάλειμμα της εργασίας τους, στις στάσεις των συγκοινωνιών, στα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, στις ανοικτές συγκεντρώσεις και στις συνελεύσεις κλπ. Μου έδωσε μεγάλη συγκίνηση και κουράγιο η μάχη αυτή και σας καλώ όλες και όλους σας σε συστράτευση.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ και δεν θα πάψουμε να δουλεύουμε και να αγωνιζόμαστε συλλογικά.

Σας ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου!"

Δουβή Αγγελική

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.