ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Καταγγέλλουμε την εμφάνιση της ασφάλειας στο τηλεφωνικό κέντρο του δημαρχείου που ζητούσε πληροφορίες για την σημερινή 20 Νοέμβρη προγραμματισμένη περιοδεία - συζήτηση στους εργαζόμενους στο δημαρχείο με ομιλητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιματισμού & Δέρματος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Βασίλη Σταμούλη.

Το θέμα της συγκέντρωσης ήταν το νέο ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση που ετοιμάζεται να βάλει και νέα θηλιά στους λαιμούς των εργαζομένων , κατ’ επιταγή της ΕΕ και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και μαζί με τους νόμους που ψήφισαν και η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) και η σημερινή (ΝΔ) επιχειρούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και οι εργαζόμενοι στο δήμο Ηλιούπολης τους απαντάμε: ότι, θα δώσουμε αποφασιστική απάντηση στη τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν στους χώρους δουλειάς και στη οργάνωση των εργαζόμενων απέναντι στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ με την μαζική συμμέτοχη των εργαζομένων του Δήμου μας στο Συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019.

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.