ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης δεν τοποθετήθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα της «Αγοράς χωρίς Μεσάζοντες», θα πρέπει να επισημάνουμε τα ακόλουθα:

Το θέμα έχει τεθεί στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Πούλο.

Επίσης τέθηκε στις συναντήσεις με τους κ. κ. Τάσο Ευσταθίου, Γαβριήλ Αραμπατζή, Ηλία Πανταζόπουλο, Αποστόλη Στασινόπουλο.

Ο Ε.Σ.Η έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την πάγια αντίθεσή του σε όποια δράση πλήττει τις επιχειρήσεις της πόλης μας και έχει προτείνει η δράση αυτή να γίνει μέσω των αντίστοιχων επιχειρήσεων της Ηλιούπολης.

Τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος, εκ παραδρομής, δεν ενημερώθηκε για την σύγκληση της τελευταίας συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, που έχει αρμοδιότητα στο συγκεκριμένο θέμα, με αποτέλεσμα να μην παραστεί εκπρόσωπος του.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.