ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Έχουμε πλέον πανδημία, βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και από αυτή την κατάσταση δεν εξαιρείται κανείς.

Οφείλουμε όλοι να επιδείξουμε υπεύθυνη κοινωνική στάση, κυρίως για τις ευπαθείς ομάδες, αλλά και για όλους τους συμπολίτες μας. Στην απειλή του κορονοϊού περιττεύουν τα επικοινωνιακά παιχνίδια και ο λαϊκισμός.

Η δημοτική αρχή μονή της ζήτησε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και έρχεται μετά από τέσσερις μέρες, πράττοντας σωστά, να το ακυρώσει, διότι οι εξελίξεις έχουν κατά πολύ ξεπεράσει το αντικείμενο του θέματος.

Μέριμνα της δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι η συμμόρφωση με τις οδηγίες των ειδικών. Κατά την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ο δήμος μας θα πρέπει να πράξει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να καθυστερήσει η διασπορά του ιού. Πρέπει να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες του δήμου μας και το ανθρώπινο δυναμικό για την εφαρμογή όλων των απαραίτητων μέτρων τήρησης βασικών κανόνων υγιεινής, να αξιοποιηθούν τα εργαλεία και οι δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος επικοινωνίας.

Θα πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στο ελάχιστο και να δείχνουμε όλοι υπευθυνότητα.

Δημοτική παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω»

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.