ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Μουσείο Εθνικής Αντίστασης. Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του νομικού προσώπου, ειπώθηκαν πάλι τα συνηθισμένα ωραία λόγια για την αναβάθμιση του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, αλλά ποτέ, κατά τη διάρκεια των δυο τελευταίων ετών, δε συνοδεύονται από πράξεις.

Η εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» κα Μαίρη Παπαθανασίου έθεσε, για ακόμη μια φορά, το θέμα της μέτρησης των επισκεπτών, τουλάχιστον σε ετήσια βάση. Δεν έχουμε λάβει καμία σχετική πληροφορία για τα προηγούμενα έτη, παρά τις υποσχέσεις. Το βιβλίο των επισκεπτών, που έχει ακουστεί ως πρόταση, δεν αποτελεί αξιόπιστη λύση.

Ένα άλλο θέμα του συμβουλίου ήταν η ψήφιση του απολογισμού έτους 2019. Δυστυχώς η παράταξή μας δεν μπόρεσε να το ψηφίσει, λόγω έλλειψης δικαιολόγησης των δαπανών ύψους 138.449 € της χρήσης 2019. Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Μουσείου χρησιμοποίησε ως δικαιολογία τη μη συμμετοχή του στη διοίκηση κατά τη συγκεκριμένη περίοδο. Με τη δικαιολογία αυτή, όχι μόνο διέγραψε τη συμμετοχή του στη διοίκηση του Δήμου για οκτώ χρόνια (Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών), αλλά και ανερυθρίαστα προσπέρασε την υποχρέωσή του να μάθει, έστω και τώρα, τι έγιναν αυτά τα χρήματα.

Για τη δημοτική παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"
ο επικεφαλής
Γαβριήλ Αραμπατζής

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.