ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Από το 2010 ο Δήμος Ηλιούπολης υποχρεούται να οργανώσει την υπηρεσία δόμησης (Πολεοδομία). Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα από τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή ώστε να οργανωθεί και να λειτουργήσει η Πολεοδομία του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο κος Χατζηδάκης ήταν στην προηγούμενη διοίκηση από το 2011 αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και από το 2019 είναι Δήμαρχος. Σε ερωτήματα που έχουμε θέση κατ' επανάληψη στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την πολεοδομία, η απάντηση ήταν «Αναμένουμε παράταση».

Μέχρι την 1η Ιουλίου 2022 ήταν η τελευταία παράταση από το υπουργείο εσωτερικών. Η υποστήριξη από την υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται, ο Δήμος Ηλιούπολης είναι πλέον υποχρεωμένος να λειτουργεί υπηρεσία δόμησης και να διεκπεραιώνει πολεοδομικές υποθέσεις.

Ταλαιπωρούνται οι δημότες και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, όταν πρέπει να διεκπεραιώσουν πολεοδομικές υποθέσεις, γιατί δεν γνωρίζουν που πρέπει να απευθυνθούν.

Θα πρέπει να βγει άμεσα επίσημη ανακοίνωση από τον δήμαρχο και την διοίκηση του Δήμου, ώστε να ενημερωθούν οι δημότες για το που και πως θα λειτουργεί η Υπηρεσία Δόμησης της Ηλιούπολης (Πολεοδομία).

Για τη δημοτική παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"
ο επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζής

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.