ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Γι' άλλη μια φορά η καθημερινότητα των Ηλιουπολιτών έγινε δυσκολότερη, λόγω της ελλιπούς πληροφόρησης που παρείχε η διοίκηση στους πολίτες, των αποφάσεων της τελευταίας στιγμής και της κακής διαχείρισης της κακοκαιρίας.   

Και αυτό γιατί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης υπάρχει Ανακοίνωση «Ανοιχτά την Τετάρτη 8/2 τα σχολεία και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί», ενώ αυθαίρετα χθες το πρωί 7:38 βγήκε ανακοίνωση μόνο στη σελίδα του Δημάρχου στο Facebook ότι τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10.00 χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση.

Από προχθές το βράδυ θα έπρεπε να έχει αποφασιστεί η ώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία και γονείς και εκπαιδευτικοί να έχουν ενημερωθεί έγκαιρα για την ώρα που θα προσέλθουν, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Η ανακοίνωση της τελευταίας στιγμής στο Facebook του Δημάρχου, δείχνει για άλλη μια φορά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η δημοτική αρχή την Παιδεία στην πόλη μας και την απόσταση που διατηρεί από την κοινωνία και τα πραγματικά προβλήματά της.

Και ρωτάμε ευλόγως:

Πώς αντιλαμβάνεται ο Δήμαρχος της πόλης μας την καθημερινότητα των οικογενειών που έπρεπε να λογοδοτήσουν στον εργοδότη τους ότι τα σχολεία θα καθυστερούσαν να ανοίξουν αποκλειστικά στην Ηλιούπολη;

Ο κος Χατζηδάκης πιστεύει ότι ο πολίτης έχει πρόσβαση στον λογαριασμό του στα social media, ή είναι ένα μήνυμα προς την κοινωνία να συνδεθεί με τα social media του Δημάρχου για να αντλεί την πληροφόρηση για τις αυθαίρετες αποφάσεις του;

Ως παράταξη αυτής της πόλης, με σημαντική παρακαταθήκη, πραγματικά νιώθουμε ως δημότες, ως άνθρωποι που μαχόμαστε για τα κοινά ότι ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης αγνοεί τους ανθρώπους που εκπροσωπούμε και συνεχίζουμε να έχουμε την συναίνεσή τους. Γι' άλλη μια φορά δεν είχαμε την απαραίτητη πληροφόρηση για να ενημερώσουμε την κοινωνία της Ηλιούπολης, τους πολίτες που επέλεξαν την παράταξή μας για τη διοίκηση της πόλης και απ' ότι φαίνεται από τον τρόπο που ενεργεί η διοικούσα αρχή, η πληροφόρηση είναι ένα προνόμιο που έχουν όσοι ενημερώνονται και είναι συνδεδεμένοι με τα social media του Δημάρχου.

Δημοτική παράταξη
"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ"

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.