ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Λόγω των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν εξαιτίας της κακοκαιρίας "Daniel" στη Θεσσαλία, αναβάλλεται η εκδήλωσή μας για την παρουσίαση των δημοτικών συμβούλων που ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους πληγέντες από αυτήν την τραγωδία. Παράλληλα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον ειλικρινή μας σεβασμό και ευγνωμοσύνη προς όλα τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους εθελοντές που επιχειρούν κάτω από δύσκολες συνθήκες για να βοηθήσουν τους πληγέντες.

Στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας που γίνεται στην πόλη μας όποιος επιθυμεί την Κυριακή, από τις 10:00 έως τις 13:00 στο εκλογικό μας περίπτερο στην πλατεία Καποδίστρια, μπορεί να προσφέρει εμφιαλωμένα νερά .

Ευχόμαστε σε όλους κουράγιο και δύναμη.

Για τη δημοτική παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"
Αραμπατζής Γαβριήλ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.