ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Αγαπητοί συμπολίτες
Για μια χρονιά ακόμη ξεκινάει η λειτουργία του Δημοτικού Χειμερινού Κινηματογράφου του Δήμου Ηλιούπολης.

Μία υποδομή ποιοτικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου των πολιτών. Μια πολιτιστική πρόταση διασκέδασης, χαλάρωσης και διεξόδου που προσφέρει ο Δήμος Ηλιούπολης δωρεάν σε μια περίοδο δύσκολη και φορτισμένη.

Με την πρωτοβουλία να συγκεντρώνονται τρόφιμα και άλλα αγαθά για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, αντί εισιτηρίου, ο Χειμερινός Κινηματογράφους αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία Δήμος και Δημότες να καλλιεργήσουμε τα αντανακλαστικά αλληλεγγύης και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο όσους έχουν ανάγκη.

Σας καλώ με τις επιλεγμένες, ποιοτικές ταινίες που ξεχωρίζουν στην έβδομη τέχνη, να χαρείτε την υποδομή αυτή του Δήμου και να περάσετε κάποιες καλές στιγμές, αναδεικνύοντας παράλληλα το αίσθημα αλληλεγγύης που αναπτύσσεται στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Βασίλης Βαλασόπουλος

O χειμερινός δημοτικός κινηματογράφος αρχίζει τις προβολές του το Σάββατο 11/11/2017 και τελειώνει τη Μεγάλη Δευτέρα 02/04/2018. Οι παιδικές ταινίες είναι μεταγλωτισμένες.

Για να δείτε το πρόγραμμα το Δημοτικού Κινηματογράφου πατήστε εδώ

Σε κάθε παράσταση μαζεύουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλεφωνήστε: 210 99 70 125

χειμερινό πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογράφου 2017-2018

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.