ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Περάσαμε φέτος μια ιδιαίτερη, αλλά δημιουργική και πετυχημένη χρονιά!
Λόγω της πανδημίας αναγκαστήκαμε να διακόψουμε τις δράσεις μας νωρίτερα! Πλην όμως στο διάστημα της λειτουργίας όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας έδειξαν εντυπωσιακή πρόοδο.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλα τα μέλη των τμημάτων της τετράφωνης μεικτής χορωδίας, της μαντολινάτας, του χορευτικού μας, του τμήματος Βυζαντινής Μουσικής και του τμήματος Αρχαίας Ελληνικής Μουσικής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δασκάλους μας κ. κ. Πέτρο Μήτσου (τετράφωνη χορωδία – χορευτικό), Πέτρο Δασκαλοθανάση (Βυζαντινή Μουσική) και Αντώνη Κτενά (Αρχαία Ελληνική Μουσική).

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το προσεχές φθινόπωρο και σας ευχόμαστε υγεία και καλό καλοκαίρι!

Προηγουμένως θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι έρχεται η μεγάλη γιορτή για εμάς τους Λευκαδίτες. Το πανηγύρι της «Φανερωμένης».

Για το λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, ώρα 19.00, ο Σύλλογος μας θα συμμετέχει στον Εσπερινό της Παναγίας Πεφανερωμένης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής στην κάτω Ηλιούπολη, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να προσκυνήσετε την εικόνα – πιστό αντίγραφο της Θεοτόκου, το οποίο ιστορήθηκε στην Ι. Μονή Φανερωμένης στη Λευκάδα και φυλάσσεται στη Λευκαδίτικη Στέγη. Θα ακολουθήσει αρτοκλασία με λευκαδίτικο άρτο, ο οποίος προσφέρεται και φέτος από το αρτοποιείο «Καλός», Λυγιά Λευκάδας και μεταφέρεται όπως κάθε χρόνο με την ευγενική προσφορά από το ΚΤΕΛ Λευκάδας.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΑΙ ΓΥΡΩΝ ΔΗΜΩΝ « Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ»
ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΙΩΝΟΣ & ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΥ 45, Κ. Ηλιούπολη
ΤΗΛ ΕΠΙΚ. 6944256103
www.silfa.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.