ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., με στόχο να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία των Εργαστηρίων Τέχνης, συνεχίζει τα μαθήματα του στα Εργαστήρια Τέχνης της Ζωγραφικής και της Φωτογραφίας διαδικτυακά, μέχρι να επιτραπεί η επιστροφή στις αίθουσες διδασκαλίας.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας και είναι πλήρως διαδραστικά, καθώς τα μέλη παρακολουθούν το μάθημα σε απευθείας μετάδοση και έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης επικοινωνίας με τον δάσκαλό τους.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή, καθώς προϋποθέτει μόνο να διαθέτει το κάθε μέλος μία οποιαδήποτε smart συσκευή (κινητό, tablet, p/c, laptop κ.ά.) και έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail).

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Δήμου μας συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην αντιμετώπιση της αρνητικής ψυχολογίας και της αδράνειας, που επιφέρει ο παρατεταμένος εγκλεισμός, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και έφηβους να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω της Ζωγραφικής και να επικοινωνήσουν με τους συνομήλικους τους και, παράλληλα, προσφέρει την ευκαιρία σε ενήλικες, που έχουν ήδη κάποια γνώση στον τομέα της Ζωγραφικής ή της Φωτογραφίας, να επαναδραστηριοποιηθούν και να εξελίξουν την τεχνική τους, παρέα με άλλους ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Η διάρκεια του Β΄ κύκλου μαθημάτων είναι από 11 Ιανουαρίου έως  26 Μαρτίου 2021 και η εγγραφή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί από 21 έως 31 Δεκεμβρίου 2020.

Το κόστος συμμετοχής στο Β' κύκλο είναι 30€ για τους κατοίκους και τους δημότες Ηλιούπολης, 45€ για τους ετεροδημότες και προκαταβάλλεται με ηλεκτρονική κατάθεση στο λογαριασμό του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

Για αναλυτικές πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Πολιτισμού καθημερινά, από 9 π.μ.- 3 μ.μ., στο τηλ. 2109940699.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.