ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Από την Τετάρτη 19 Ιουνίου έως την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, θα προβληθούν στο Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης «Μελίνα Μερκούρη» οι καλύτερες ταινίες της χρονιάς, όπως ξεχώρισαν από κοινό και κριτικούς μέσα από το πρόγραμμα που δημιούργησε η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.

Το πρόγραμμα συνδυάζει την αισθητική απόλαυση με τη διασκέδαση, με επιλογές για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης εδώ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

6,00€ κανονικό
4,00€ μειωμένο για παιδιά-έφηβους (έως 18 ετών), πολύτεκνους (προσκομίζεται κάρτα πολυτεκνίας), φοιτητές-σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και άλλων σχολών εσωτερικού και εξωτερικού (προσκομίζεται φοιτητική ταυτότητα), άνεργους (προσκομίζεται κάρτα ανεργίας), στρατιώτες (προσκομίζεται στρατιωτική ταυτότητα).

Για τα άτομα με αναπηρία άνω του 67% και του συνοδού τους (προσκομίζεται κάρτα ΑμεΑ) η είσοδος είναι δωρεάν.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι θεατές μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια στο ταμείο του Κινηματογράφου, πριν την κάθε προβολή, με μετρητά ή μέσω POS.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου (Λεωφόρο Ειρήνης 50), στο τηλ. 210 9937870.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.