ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

Διαβάζοντας το «Εισηγητικό έγγραφο επί της ειδικής συνεδρίασης ΔΣ για την εκλογή αντιπροέδρου και γραμματέα του ΔΣ» του νομικού συμβούλου του Δήμου κ. Μανταδάκη, αλλά και έχοντας γνώση των σχετικών αποφάσεων της αποκεντρωμένης διοίκησης, δε μπορούμε παρά να ανησυχήσουμε για την επιπολαιότητα με την οποία η διοίκηση του Δήμου αντιμετωπίζει τη λήψη αποφάσεων.

Οι διαδικασίες είναι σαφείς και γνωστές και ο Δήμος οφείλει να είναι ενήμερος και να τις ακολουθεί.

Η ικανοποίηση από τη δικαίωση της παράταξής μας, η οποία αμέσως είχε εντοπίσει το πρόβλημα των διαδικασιών και είχε καλέσει σε τήρηση της νομιμότητας, δε μετριάζει σε καμία περίπτωση τους προβληματισμούς μας σχετικά με την προχειρότητα της διοίκησης.

Επειδή όμως εμείς, ενώ είμαστε ενήμεροι για τις διαδικασίες, δεν είμαστε νομικοί, θα παρακαλούσαμε να μας γνωστοποιηθούν οι βάσιμοι λόγοι προσφυγής από πλευράς Δήμου, κατά των αποφάσεων αυτών, τους οποίους αναφέρει ο κ. Μανταδάκης στο εισηγητικό του έγγραφο. Προφανώς οτιδήποτε βοηθάει στην απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου, είμαστε πρόθυμοι να το στηρίξουμε. Ελπίζουμε να μην ξαναχρειαστεί να επισημάνουμε μη τήρηση επίσημων διαδικασιών-αν χρειαστεί όμως, θα είμαστε εκεί!

νομική εισήγηση κου Μανταδάκη

Για την δημοτική παράταξη
"Η Πόλη που θέλω"
ο επικεφαλής
Γαβριήλ Αραμπατζής

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.