ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

Στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης πολιτικής που αναπτύσσει ο Δήμος Ηλιούπολης για την βελτίωση της θέσης των δημοτών στην αγορά εργασίας, το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγίου Κωνσταντίνου πραγματοποίησε: το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 του Οκτώβρη 2015, δύο πολύ σημαντικά σεμινάρια που στέφθηκαν με πρωτοφανή επιτυχία:

Α. Παρασκευής Σαπουνιού- Καθαριστικά Οικιακής Χρήσης
Β. Προϊόντα Μακιγιάζ με Φυσικά Υλικά

Στο διήμερο Σεμινάριο έλαβαν συνολικά μέρος 150 δημότες της Ηλιούπολης.
Το Σάββατο λειτούργησαν τρία τμήματα των 25 ατόμων με θέμα την Παρασκευή Σαπουνιού. Την Κυριακή έγιναν Σεμινάρια Μακιγιάζ στα οποία έλαβαν μέρος συνολικά 75 άτομα, κυρίως γυναίκες σε τρία τμήματα των 25 ατόμων.

Τα σεμινάρια ήταν σαφώς προσανατολισμένα στην Πράσινη Οικονομία που συνεχώς αναπτύσσεται διεθνώς και η οποία μέσα από τα οικολογικά υλικά αποκτά προστιθέμενη αξία.

Σε μια περίοδο όπου η κρίση μαστίζει την χώρα μας και την τοπική μας κοινωνία, ο Δήμος της Ηλιούπολης έχει αναλάβει ενεργό ρόλο και με ολοκληρωμένο σχεδιασμό, αξιοποιεί κάθε δυνατότητα, για να βελτιώσει την θέση των Ηλιοπουλιτών στην αγορά εργασίας με νέες δεξιότητες και με σταθερό στόχο την Κοινωνική Συνοχή.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.