ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Κειμενο

O Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει ενεργά στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση «Let’s do it Greece 2017», και καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν την Κυριακή 2 Απριλίου στον εθελοντικό καθαρισμό του πάρκου «ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».


Φέτος, για έκτη συνεχή χρονιά, υλοποιείται η συγκεκριμένη δράση, με στόχο των διοργανωτών: μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούν ταυτόχρονα 100.000 εθελοντές από 3.000 φορείς σε πάνω από 1.500 σημεία σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.


Ο κόσμος της Ηλιούπολης πρέπει να δείξει το παρόν και να δηλώσει έτοιμος να προστατεύσει τους δημόσιους χώρους με την εθελοντική του συνεισφορά.


Στην δράση, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή μαζί με τα σχολεία της πόλης και εθελοντικές ομάδες, σύλλογοι, αθλητικά σωματεία και άλλοι φορείς, για να δώσουν το βροντερό παρόν στο μεγάλο ραντεβού της ευαισθητοποίησης των κατοίκων.


Το μήνυμα που επιδιώκουμε να μεταδώσουμε στην κοινωνία, είναι ότι η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας. Θα πρέπει όλοι μας, με την συμπεριφορά μας να κρατάμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς, διότι αυτοί ανήκουν σε όλους μας.

Με την εθελοντική μας δράση την Κυριακή 2 Απριλίου στον πάρκου ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα: ότι θέλουμε την Ηλιούπολη καθαρή.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.