ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κειμενο

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Πέμπτη 19/11/2015 από τις 12:00 μέχρι το τέλος της βάρδιας & συγκέντρωση στις 13:00 στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ για το δικαίωμα στη ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

Το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ καλεί τους συναδέλφους 5μηνίτες  αλλά και  το υπόλοιπο προσωπικό ανεξαρτήτως σχέσης εργασίας ενιαία να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, με μαζική συγκέντρωση στο υπουργείο εργασίας την Πέμπτη 19 Νοέμβρη στις 13.00, το δικαίωμα μας στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. Για αυτό το λόγο συμμετέχουμε στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 12.00 έως τη λήξη της βάρδιας για το σύνολο του προσωπικού στους δήμους που κήρυξε το  ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ μαζί με τη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΩΝ .

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο μαζί δώσαμε τη μάχη και απαιτήσαμε την άμεση και σταθερή μισθοδοσία, καταγγείλαμε τα εργατικά ατυχήματα σε μια σειρά δήμους, διεκδικήσαμε όλα τα εργατικά δικαιώματα γιατί απ' την πρώτη στιγμή δεν αποδεχτήκαμε ότι είμαστε ωφελούμενοι, αλλά εργαζόμενοι. Κλιμακώσαμε τον αγώνα μας με την μαζική συγκέντρωση μας στο υπουργείο εργασίας στις αρχές Σεπτέμβρη, με κεντρικό σύνθημα την άμεση πληρωμή και πετύχαμε να δεσμευθεί η υπηρεσιακή κυβέρνηση την καταβολή του μισθού μας. Πετύχαμε να εκδοθούν μία σειρά από εγκύκλιοι που κατοχυρώνουν όλα τα εργασιακά δικαιώματα μας, όλες τις άδειες, τα μέσα ατομικής προστασίας, το ωράριο όπως όλων των συναδέλφων.

Τώρα κλιμακώνουμε τον αγώνα μας ενιαία διεκδικώντας το δικαίωμα μας στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Χωρίς αυταπάτες, γνωρίζοντας ότι απέναντι μας, έχουμε τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, και των δημάρχων που δεν διεκδικούν εργαζόμενους με ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, αλλά βολεύονται με προγράμματα που ανακυκλώνουν την ανεργία και μαζί της την δικιά μας εξαθλίωση.

Τίποτα δε θα μας χαριστεί με παρακάλια και ευχολόγια από όσους μας κορόιδευαν τόσο καιρό  και είναι έτοιμοι να μας ξανακοροϊδέψουν. Ότι κερδίσαμε, το κερδίσαμε με τον αγώνα μας. Διεκδικούμε το αυτονόητο δικαίωμα κάθε εργαζόμενου στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη μισθολογικά και εργασιακά δικαιώματα. Διεκδικούμε εργασία και ζωή με αξιοπρέπεια για μας και τις οικογένειές μας, διεκδικούμε να μην δουλεύει κανείς κάτω από τα 751,00 ευρώ.

Την Πέμπτη στις 19 Νοέμβρη στις 13.00  να είμαστε όλοι μπροστά στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ με το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.
Εκεί θα δίνεται η μάχη!

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.