ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Το όραμα της παράταξης του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου είναι η μετεξέλιξη της Ηλιούπολης σε μια «Έξυπνη Πόλη». Μια πόλη που θα διαχειρίζεται όλα της τα δεδομένα και τις λειτουργίες της μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας.

Απαραίτητη όμως προϋπόθεση είναι όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στην ψηφιακή τεχνολογία.

Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα της ομιλίας του Δημάρχου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε την Τρίτη 13/10/15 στο Δημοτικό Θέατρο, κατά την διάρκεια της οποίας απονεμήθηκαν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης μαθημάτων Η/Υ σε περίπου 35 δημότες της Ηλιούπολης, ηλικίας 50 ετών και άνω, οι οποίοι συμμετείχαν στο Πρόγραμμα «Πρόσβαση στον Ψηφιακό Κόσμο».

Ο Δήμαρχος τόνισε την σημασία του προγράμματος και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο δήμος, για τη δυνατότητα πρόσβασης στον ψηφιακό κόσμο, και των ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Στη συνέχεια ο Αντιδήμαρχος κύριος Γιαννάκης αναφέρθηκε στη μεγάλη συμμετοχή δημοτών στο Πρόγραμμα εκμάθησης και στην άρτια διοργάνωση των μαθημάτων. Μαθητές που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα, τόνισαν πόσο πολύ τους ευεργέτησε η συγκεκριμένη δράση.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Αντιδήμαρχος στις ομιλίες τους δεν παρέλειψαν να απευθύνουν τις θερμότατες ευχαριστίες τους στην COSMOTEκαι στην «50+ ΕΛΛΑΣ» για την προσφορά τους, στον κύριο Καμπανάρο για την ουσιαστική του συμβολή στο Πρόγραμμα καθώς και στην κυρία Μυρτώ Ράγκα για την άριστη διοργάνωση των μαθημάτων.

Τα μαθήματα συνεχίζονται και φέτος με τμήματα προχωρημένων.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.