ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Έργα που θα αλλάξουν στην κυριολεξία την μορφή και την λειτουργία της Ηλιούπολης ανακοινώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στους δημοτικούς συμβούλους, τα έργα αυτά συνολικού προϋπολογισμού 4,6 εκατομμυρίων ευρώ λόγω της ωριμότητας, δηλαδή της έγκαιρης και άρτιας προετοιμασίας που έχει κάνει ο Δήμος Ηλιούπολης  (μελέτες κλπ) εντάχθηκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για να χρηματοδοτηθούν.

Τα έργα αυτά αναλυτικά είναι τα εξής:
    •   Διαμορφώσεις προσβάσεων ΑμεΑ σε Δημοτικές οδούς και πεζοδρόμια της πόλης προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
    •   Διαμόρφωση οδών πέριξ παιδικών χαρών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας προϋπολογισμού 150.000 ευρώ.
    •   Εκπόνηση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου στο Δήμο Ηλιούπολης προϋπολογισμού 250.000 ευρώ.
    •   Ασφαλτοστρώσεις οδών προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
    •   Κατασκευή παιδικού σταθμού επί της Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος προϋπολογισμού 2.860.000 ευρώ.

Όλα τα έργα είναι έτοιμα προς δημοπράτηση.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εξέφρασε την μεγάλη ικανοποίηση του στο Δημοτικό Συμβούλιο καθώς η ένταξη όλων αυτών των έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής, αποτελεί μια τεράστια δικαίωση και για τον αποτελεσματικό τρόπο που λειτουργούν οι δημοτικές υπηρεσίες της Ηλιούπολης αλλά και για την ορθή αξιολόγηση και στόχευση της δημοτικής αρχής.

Χωρίς να επιβαρυνθούν οι δημότες ούτε ένα ευρώ, εντός ολίγου θα απολαύσουν έργα και υπηρεσίες που θα αλλάξουν την ζωή στην πόλη.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.