ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, επικαλούμενος το αίσθημα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς, απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές καθηγητές χορού, γυμναστές, μουσικούς, σκηνοθέτες, εικαστικούς, ηθοποιούς, μουσικοθεραπευτές, θεατρικές ομάδες, προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ενεργού γήρανσης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην τρίτη ηλικία.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Δήμος Ηλιούπολης συντηρεί τις δομές Κοινωνικής Πρόνοιας για την Τρίτη Ηλικία με σκοπό οι απόμαχοι της ζωής να εξασφαλίζουν κοινωνική ζωή, ψυχική και σωματική υγεία και να τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν σε τομείς που λόγω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης και των υποχρεώσεών τους δεν  μπόρεσαν να απολαύσουν.

Έτσι ΚΑΛΕΙ όλους όσοι διαθέτουν τις παραπάνω ειδικότητες να συμβάλουν στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας αναπτύσσοντας την αξία της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού στο δήμο μας, αναδεικνύοντας και πιστοποιώντας ταυτόχρονα τις ικανότητές τους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  τηλ. 6978749977.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.