ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με Ειδικές ανάγκες στο χώρο που στεγάζονται το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» και το Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης.

Η παρουσία των γονέων, των παιδιών αλλά και του κόσμου της Ηλιούπολης ήταν συγκινητική.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση: ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής κ. Παναγιώτης Πατσαβός, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Φ.Α.Δ.ΗΛ., ο Πρόεδρος του  Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» και πολλοί άλλοι.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία της Χορωδίας των ΚΑΠΗ Ηλιούπολης αλλά και οι χοροί των παιδιών μας.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, τόνισε: «Το ΚΔΑΠ ΑμεΑ σε συνδυασμό με το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» και το Δημοτικό Ωδείο Ηλιούπολης, σε ενιαίο στεγασμένο χώρο (πρώην 8ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης) είναι παράδειγμα πολιτισμού και συνύπαρξης των πολιτών της αγαπημένης μας Ηλιούπολης. Είμαστε περήφανοι για την πόλη μας και τους ανθρώπους της».

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.