ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ
Κειμενο

Στα πλαίσια των εορτασμών των 80 χρόνων από την ανέγερση του πρώτου Ναού της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, η εκκλησιαστική μας κοινότητα θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 11 Οκτωβρίου την παρουσίαση στο δύο παιδικών βιβλίων.

Η εκδήλωση θα γίνει εντός του Ιερού Ναού αμέσως μετά τον πανηγυρικό εσπερινό επί τη εορτή της Συνάξεως των Αθηναίων Αγίων, όπου θα χοροστατήσει ο Επίσκοπος Σαλώνων Αντώνιος.

Ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Φωκίδος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης θα μιλήσει για το βιβλίο "ο Σκύλος της Μονής" του Αρχιμανδρίτη Δαβίδ Τσελίκα, ενώ ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Χερουβείμ Μουστάκας θα παρουσιάσει το βιβλίο "Προετοιμασία για την Θεία Λειτουργία" του θεολόγου καθηγητή Ανδρέα Καρίβαλη.

Θα ακολουθήσει η γνώμη των παιδιών για τα βιβλία και οι χορωδίες των ενοριακών νεανικών Συνάξεων θα κλείσουν την εκδήλωση με τραγούδια.
Έναρξη Εσπερινού 17:00 πέρας εκδηλώσεως 19:00

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.
www.agmarina.gr

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.