ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Η γυναικεία ομάδα της Ηλιούπολης παρακολούθησε την Τρίτη 5/9 την παράσταση ''Λαλιές Του Κόσμου Θαυμαστές'' στο ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής» στα πλαίσια του Φεστιβάλ της πόλης.

Οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από την ένταση της προετοιμασίας που συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις.

Συνοδευόντουσαν από το προπονητικό team, τον πρόεδρο κ. Τρομπέτα και τον έφορο κ. Μποκή, και απόλαυσαν μία πολύχρωμη και πολύγλωσση πολυπολιτισμική παράσταση του Ηλιουπολίτη πολυτάλαντου Κώστα Γάκη.

Μια παράσταση που συμμετείχαν 30 ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί προερχόμενοι από ξένες χώρες και ζουν στην Αθήνα και μοιραστήκανε τις ιστορίες τους, σε μια συνάντηση γνωριμίας, αγάπης και γεφύρωσης των λαών.

Στο  τέλος της παράστασης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον δήμαρχο της Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και τους συντελεστές του έργου καθώς και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.