ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

O Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) – ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Hatha – Yoga θα υλοποιήσουν δωρεάν πρόγραμμα άσκησης για τους δημότες – κατοίκους της Πόλης μας.


Η γνωστή και καταξιωμένη μέθοδος bien tempere της Εύας Ρουσπώλ ασκεί το σώμα μυοσκελετικά με ασκήσεις και αναπνοές, που σκοπό έχουν να προσφέρουν στον σύγχρονο άνθρωπο ψυχοσωματική ισορροπία.


Η ομάδα άσκησης χα-θα γιόγκα ξεκινά την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 και θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη στις 17.00-18.00 στην αίθουσα γυμναστικής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού 1).


Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στην γραμματεία κολυμβητηρίου καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 16.00 – 20.00.


Απαραίτητα δικαιολογητικά:

    •    Βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο
    •    Δύο φωτογραφίες
    •    Αποδεικτικό κατοικίας (λογαριασμός ΔΕΚΟ)

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος γι αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Προηγούνται οι δημότες – κάτοικοι Ηλιούπολης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
athlitismos.dimosilioupolis.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.