ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Από σήμερα Δευτέρα (1-6-2020) η μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης θα είναι ανοιχτή για τους αθλούμενους πολίτες.

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του κολυμβητηρίου είναι οι εξής :
Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00π.μ. – 16.00 και 18.00 – 21.50
Σάββατο 8.00π.μ. – 16.50
Κυριακή 8.00π.μ. – 13.00

Η χρήση του Κολυμβητηρίου θα γίνεται με τις εξής προϋποθέσεις:

  • Συμπλήρωση και επίδειξη κατά την είσοδο σας στο κολυμβητήριο του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».
  • Καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση.
  • Κατά την είσοδο θα πραγματοποιείται θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονται στην εγκατάσταση, με απαγόρευση της εισόδου σε όσους έχουν σε τρεις μετρήσεις θερμοκρασία μεγαλύτερη από 37οC.
  • Λόγω του περιορισμού στη χωρητικότητα της εγκατάστασης θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική κράτηση στα τηλέφωνα 210 9944001 και 210 9922899 (εσωτ. 1) από Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00 – 14.00 και 16.00 – 20.00, Σάββατο 09:00 - 14:00
  • Όσοι είναι απαραίτητο να κολυμπούν σε ακριανή διαδρομή θα πρέπει να το δηλώνουν στην τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση.
  • Η διάρκεια κολύμβησης ορίζεται σε 50΄.
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση αποδυτηρίων. Οι κανόνες υγιεινής αθλητών και αθλουμένων (ντους χρησιμοποιώντας υγρό σαπούνι) πρέπει να γίνεται πριν και μετά την προπόνηση στην οικία των αθλουμένων.
  • Κατά τα άλλα ισχύουν τα οριζόμενα στα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και της Κ.Ο.Ε.

Παρακαλούμε, για την προστασία όλων και προκειμένου να αθλείστε στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας με ασφάλεια και εμπιστοσύνη, να τηρείτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα (επισυνάπτονται παρακάτω) και να συμμορφώνεστε στις υποδείξεις του προσωπικού και των υπεύθυνων τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων που βρίσκονται σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.

Οδηγίες Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους
Οδηγίες προς τους αθλούμενους πολίτες για ασφαλή άσκηση στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις
Οδηγίες ασφαλούς άσκησης Β' Φάσης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους
Οδηγίες ασφαλούς άσκησης

Υγειονομικό Πρωτόκολλο Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.)

Υγρός Στίβος
Υγρός Στίβος - φάση 2

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Πανταζόπουλος

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.