ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Κειμενο

Από 1η Σεπτεμβρίου 2021 έχουμε την έναρξη των Αθλητικών Προγραμμάτων για τη σεζόν 2021-2022 από τον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό (ΠΑΟΔΗΛ) του Δήμου Ηλιούπολης. Τα προγράμματα αφορούν όλες τις ηλικίες & η σειρά έναρξης έχει ώς εξής:

Προγράμματα Μικρής Πισίνας από 1/9/2021
(Εκμάθηση Παιδιών, Baby Swimming)

Προγράμματα Γυμναστικής από 1/9/2021
(Τένις παιδιών - εφήβων - ενηλίκων, Pilates)

Προγράμματα Μεγάλης Πισίνας από 6/9/2021
(Εκμάθηση Παιδιών - Εφήβων - Ενηλίκων, Aqua Aerobic, Ελεύθερη Κολύμβηση Ενηλίκων - Εφήβων)

Εγγραφές

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες  8:00 – 19:00 για τα προγράμματα κολυμβητηρίου και 16:00 – 19:00 για τα προγράμματα γυμναστικής στην Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ηλιούπολης (Μεσσηνίας και Δαμασκηνού).

Όλα τα προγράμματα θα λειτουργήσουν με τους περιορισμούς που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., σε  περίπτωση που οι σχετικές εγκύκλιοι και τα υγειονομικά πρωτόκολλα τροποποιηθούν ο ΠΑΟΔΗΛ θα εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα. Επομένως θα πρέπει να ενημερώνεστε συχνά μέσω της ιστοσελίδας μας για τυχόν αλλαγές ή αναστολές προγραμμάτων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
Νικομάχου 18, 16341, Κ. Ηλιούπολη
Τηλέφωνα: 210 9940699 - Fax: 210 9940105
www.politismos-ilioupoli.gr • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.