Με μεγάλη συμμετοχή άνω των 1100 μαθητών πραγματοποιήθηκαν από τις 27 Μαρτίου έως τις 24 Απριλίου οι Σχολικοί Αγώνες στο Δήμο Ηλιούπολης με την ενεργή συμμετοχή των Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας προσκαλεί να στηρίξετε με την παρουσία σας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο Τουρνουά Ανόδου στην Α2 στο Βόλεϊ Ανδρών που θα διεξαχθεί από την Τετάρτη 24 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου 2024 στο Α' Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης (Εθνάρχου Μακαρίου 3, Ηλιούπολη).

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία μετά από 4 χρόνια οι Σχολικοί Αγώνες των Γυμνασίων της πόλης μας μετά από την αποτελεσματική συνεργασία και τον ιδιαίτερο ζήλο του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιάννη Γρηγορέα και του αρμόδιου τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο θεσμός της διοργάνωσης των Σχολικών Αγώνων ξεκινάει και πάλι στο Δήμο Ηλιούπολης 4 χρόνια μετά για την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και την εξοικείωση των μαθητών της πόλης με τον μεγαλύτερο αριθμό των αθλημάτων.

Υπερήφανους μας έκανε για άλλη μία φορά ο συμπολίτης μας χρυσός παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο 11ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στο Μάντσεστερ.

To Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης γέμισε το Σάββατο 27 Μαΐου 2023 από τις φωνές και τα χαρούμενα προσωπάκια των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών των αθλητικών προγραμμάτων, ενώ την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκαν οι επιδείξεις προγραμμάτων κολύμβησης μικρής και μεγάλης πισίνας καθώς και των τμημάτων Aqua Aerobic και συγχρονισμένης – καλλιτεχνικής κολύμβησης για το έτος 2022-2023.

Πρόσκληση για τις Κολυμβητικές επιδείξεις των προγραμμάτων του Π.Α.Ο.ΗΛ. απευθύνουν ο πρόεδρός του Θέμης Γιαννόπουλος & ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης στους Ηλιουπολίτες. Οι κολυμβητικές επιδείξεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης το Σάββατο & την Κυριακή 27 & 28 Μαΐου 2023 αντίστοιχα.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και ομάδων της Ηλιούπολης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου «Μίκης Θεοδωράκης» την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 και διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.).

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 η πρώτη εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων προπονητών για το 2022 και προπονητών που πρόσφεραν διαχρονικά στον ελληνικό αθλητισμό.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.