ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο της οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλει για την ανάπτυξη του κινήματος του εθελοντισμού, καλεί όλους τους κατοίκους να συμμετάσχουν στην εκστρατεία καθαρισμού και ευπρεπισμού της οδικής σήμανσης.

Μία δράση που βασικά έχει σκοπό να δώσει το μήνυμα ότι οι κάτοικοι ενδιαφέρονται για την πόλη τους, μεριμνούν γι’ αυτήν και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την διατήρηση ενός αστικού  περιβάλλοντος καθαρού και με ευταξία.

Μία δράση που έχει σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να δείξει ότι είναι ευθύνη του καθενός να προσέχει τον εαυτό του και τους άλλους και να διατηρεί τον αστικό εξοπλισμό που προειδοποιεί και καθοδηγεί, σε καλή κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης αναπτύσσει το δίκτυο του εθελοντισμού ως βασικό πυλώνα συλλογικής ευθύνης και κοινής προσπάθειας των πολιτών, με δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, βελτίωσης του περιβάλλοντος, οργανωμένης έκφρασης και πρωτοβουλίας με βασικό σκοπό να τονώσει τους δεσμούς της γειτονιάς και το αίσθημα της προσωπικής ευθύνης.

Ο Εθελοντισμός δημιουργεί κοινωνικότητα, αναπτύσσει τις επιδεξιότητες, δίνει την ευκαιρία της δημιουργίας και εξασφαλίζει την ψυχική υγεία του ανθρώπου που έχει ανάγκη να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να αναγνωρίζεται.

Για να συμμετάσχετε στην δράση Καθαρισμού της Οδικής Σήμανσης , και σε κάθε άλλη δράση του Δήμου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και 6978749977, κα Κορμά Εντεταλμένη Δημ. Σύμβουλος για την ανάπτυξη του Εθελοντισμού.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.