ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, διοργανώνει, για έβδομη συνεχή χρονιά, το θεσμό του «Κοινωνικού Φροντιστηρίου», ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των δημοτών και αξιολογώντας την επιτυχία του προγράμματος.

Στα πλαίσια αυτά καλεί εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης να προσφέρουν εθελοντικά διδακτικό έργο στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο παρέχει πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές άπορων ή οικονομικά αδύναμων οικογενειών, με κύριο κριτήριο ένταξης το οικογενειακό εισόδημα, ενώ λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως η οικογενειακή κατάσταση, η ανεργία γονέων και τα προβλήματα υγείας ή και αναπηρίες γονέων.

Η εκπαιδευτική αρωγή θα παρέχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, που επιθυμούν να στηρίξουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Στο τέλος κάθε σχολικής χρονιάς, θα χορηγείται σε κάθε εθελοντή βεβαίωση παροχής εθελοντικού διδακτικού έργου.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν στην εθελοντική αυτή δράση, καλούνται να υποβάλλουν Δήλωση – Αίτηση Εθελοντή Εκπαιδευτικού στο Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δ.Β.Μ. & Πολ. Ισότητας, στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Πληροφορίες: Φωτεινή Καλλά τηλ. 210 9970115 και 134.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.