ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το Δήμο Ηλιούπολης η προέγκριση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων του αιτήματος χρηματοδότησης αντικατάστασης του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Η επένδυση αυτή θα αποτελέσει ένα έργο που θα αλλάξει την φυσιογνωμία της πόλης, ως προς την ασφάλεια, την μετακίνηση, την εξοικονόμηση Ενέργειας και την περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η προέγκριση της χρηματοδότησης αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της άρτιας συγκρότησης των υπηρεσιών που συνέταξαν τον φάκελο και της δημοτικής αρχής που σχεδίασε και τεκμηρίωσε την αντικατάσταση όλου του ηλεκτροφωτισμού της πόλης με «Έξυπνο Φωτισμό».

Να σημειώσουμε ότι το νέο δίκτυο φωτισμού θα είναι περιβαλλοντικά φιλικό με λάμπες led νέας τεχνολογίας, και θα παρακολουθείται από κεντρικό πληροφοριακό κόμβο έτσι ώστε να ρυθμίζεται και η ελάχιστη απαιτούμενη απόδοση κάθε ώρα της ημέρας, αλλά και η ανάγκη αντικατάστασης λαμπτήρων λόγω βλάβης σε άμεσο χρόνο.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.