ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί συμπολίτες,
Σε λίγες μέρες θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την μεγάλη επέτειο του ΟΧΙ. Οι Έλληνες είναι από τους λίγους λαούς της Ευρώπης που αντιστάθηκαν και νίκησαν στα βουνά της Ηπείρου τον Ιταλικό Φασισμό και απελευθέρωσαν τα σκλαβωμένα αδέλφια μας στην Βόρεια Ήπειρο.

Οι Έλληνες είναι ο λαός που έγραψε με τεράστιες θυσίες χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ευρώπης με την Εθνική Αντίσταση κατά του Γερμανικού Ναζισμού.

Η Εθνική Πατριωτική συνείδηση πρέπει να είναι βασικό γνώρισμα όλων των Ελλήνων στα πλαίσια της ενίσχυσης της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Η Ελλάδα και ο Ελληνισμός έχουν ιδιαίτερη γεωπολιτική θέση και ρόλο στον Κόσμο. Δεν είμαστε παράρτημα των ισχυρών χωρών του Βορρά, ούτε αποικία τους. Είμαστε απέναντι στην πατριδοκαπηλία αλλά και στην πλήρη υποταγή στα Κέντρα των Βρυξελλών. Αγωνιζόμαστε για τα συμφέροντα της χώρας και του Ελληνισμού, στα πλαίσια των Ευρωπαϊκών θεσμών.

Ο Ελληνικός Στρατός, οι αντιστασιακές οργανώσεις και ο απλός λαός με τον αγώνα τους απέδειξαν ότι η Ελλάδα μας και ο Ελληνισμός από τη Θράκη, τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και τα νησιά του Αιγαίου είναι άξιοι της Κοινωνικής Δικαιοσύνης σε όλη την Ευρώπη!

Ζήτω η Ελλάδα!
Ζήτω ο Ελληνικός ΛΑΟΣ!

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.