ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης ενημερώνει τους κατοίκους ότι από τις 15 Ιανουαρίου 2018 ξεκίνησαν οι εργασίες για το κλάδεμα των ψηλών δένδρων στην πόλη στο πλαίσιο της ειδικής μέριμνας για την διατήρηση, την ανάπτυξη και τον εμπλουτισμό του πρασίνου στην Ηλιούπολη.

Οι εργασίες ξεκίνησαν από τον ευαίσθητο χώρο του Κοιμητηρίου της Ηλιούπολης, όπου πραγματοποιούνται κλαδέματα των κυπαρισσιών και των πεύκων, με την απαιτούμενη προσοχή και με ιδιαίτερους χειρισμούς.

Οι εργασίες καθαρισμού και κλαδέματος ψηλών δένδρων θα συνεχιστούν σε σε πλατείες , νησίδες και κοινόχρηστους χώρους.

Το κλάδεμα γίνεται σύμφωνα με τη σχετική μελέτη που εκπόνησε το Τμήμα Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο - πιστοποιημένο συνεργείο για ασφαλή εργασία σε ύψος, με ειδικό εξοπλισμό για την προστασία των εργαζομένων σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι για μια χρονιά ακόμη δημιουργούμε συνθήκες βιώσιμου πρασίνου στην Ηλιούπολη με όλη την απαραίτητη περιποίηση κλαδεμάτων, καθαρισμού, ψεκασμού κλπ για την προστασία των φυτών και των ανθρώπων.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.