ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ξεκίνησε να λειτουργεί ο φωτεινός σηματοδότης – πεζοφάναρο στην Λεωφ. Μ. Αντύπα στην Πλατεία Σικελιανού μετά τα Κανάρια.

Ένα χρόνιο έλλειμμα στην ασφάλεια των δρόμων της Ηλιούπολης που κόστισε πολλές ζωές.

Ο Δήμος Ηλιούπολης στο πλαίσιο του προγράμματος Ασφαλείς Διαδρομές που εκπονεί, προετοίμασε τις απαραίτητες μελέτες, κατέθεσε τις απαιτούμενες άδειες και τοποθέτησε, σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών, φανάρι που ενεργοποιείται με κουμπί από τους πεζούς, έτσι ώστε ούτε να δημιουργούνται άσκοπα κυκλοφοριακά προβλήματα, ούτε να μπαίνει σε κίνδυνο η ζωή των πεζών.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει βάλει ως μία από τις πρώτες προτεραιότητες την ασφάλεια στους δρόμους για την διαμόρφωση μιας φιλικής γειτονιάς.

Διαμορφώνει δρόμους ήπιας κυκλοφορίας γύρω από τα σχολεία, συντηρεί συνεχώς τις διαγραμμίσεις, τοποθετηθεί σήμανση για την οδική κυκλοφορία, εκπονεί κυκλοφοριακές μελέτες, απελευθερώνει τα πεζοδρόμια από επικίνδυνες ταμπέλες κι άλλα εμπόδια και τέλος έχει οργανώσει διετή εκστρατεία κυκλοφοριακής αγωγής με συνεχείς ημερίδες και σεμινάρια.

Ο δείκτης ασφάλειας στους δρόμους της Ηλιούπολης συνεχώς βελτιώνεται.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.