ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Οδικής Ασφάλειας στην Ηλιούπολη, ο Δήμος προχώρησε στην δημιουργία νέων διαβάσεων πεζών σε 15 επικίνδυνα σημεία δρόμων στις περιοχές: Αγία Μαρίνα, Κάτω Ηλιούπολη, Αστυνομικά και Ελ Βενιζέλου.

Στην οδό Μαραθωνομάχων τοποθετήθηκε ηλιακό φανάρι μαζί με την δημιουργία διάβασης πεζών.

Στο ίδιο πλαίσιο τοποθετήθηκε φανάρι με προειδοποιητικό τόξο πορείας στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου, προκειμένου οι οδηγοί να έχουν καλύτερη καθοδήγησης και να αποφεύγονται τα ατυχήματα των εισερχομένων οχημάτων.

Με προτεραιότητα στην τόνωση των εναλλακτικών μετακινήσεων και στην εξυπηρέτηση των πεζών ολοκληρώθηκε η βαφή και η συντήρηση σε 47 κλίμακες. Με ζωγραφική πρωτότυπης μορφής οι κλίμακες απέκτησαν μια ιδιαίτερη αισθητική εικόνα.

Συνεχίζεται το πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας στα σχολεία από το Ινστιτούτο ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς».

Τέλος, ο Δήμος προχώρησε στην αποξήλωση εγκαταλελειμμένων κλειστών περιπτέρων σε σημεία όπου δυσχεραίνανε την απρόσκοπτη διέλευση των πεζών.

Έτσι η Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζει με κάθε τρόπο την προστασία των πεζών και την ασφαλή κυκλοφορία μέσα στην πόλη για να φτιάξει μια φιλική και ανθρώπινη γειτονιά.

φανάρι με προειδοποιητικό τόξο πορείας στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου

οδός Μαραθωνομάχων τοποθέτηση ηλιακού φαναριού μαζί με δημιουργία διάβασης πεζών

Δημιουργία νέων διαβάσεων πεζών

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.