ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Τις μελέτες τεσσάρων πολύ σημαντικών έργων για την Ηλιούπολη ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση.

Η πρώτη μελέτη αφορά στη συντήρηση και επισκευή των σχολικών κτιρίων για το 2018 με προϋπολογισμό 247.876,00 €, και το έργο θα εκτελεστεί με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Η δεύτερη μελέτη αφορά στις Ασφαλτοστρώσεις οδών & Κατασκευή αντιολισθηρού τάπητα σε διάφορους δρόμους της Ηλιούπολης προϋπολογισμού 247.870,00 €,. Και αυτό το έργο θα εκτελεστεί με ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Η τρίτη μελέτη αφορά στην Κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ακαθάρτων της οδού Βελισσαρίου με προϋπολογισμό 10.000,00 €, και θα εκτελεστεί με συνοπτικό διαγωνισμό.

Και η τέταρτη μελέτη αφορά στην Κατασκευή νέων οστεοφυλάκιων προϋπολογισμού 33.655,00 €, και θα εκτελεστεί με συνοπτικό διαγωνισμό.

Έτσι μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας και με τεράστιες μειώσεις από τις κρατικές επιχορηγήσεις, με την ορθή διαχείριση των οικονομικών, η δημοτική αρχή κατορθώνει να υλοποιεί στο ακέραιο το πρόγραμμα της για το οποίο δεσμεύτηκε στον λαό της Ηλιούπολης. Η πόλη αλλάζει με την βελτίωση δεκάδων υποδομών.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.