ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Με απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης αποφάσισε να αναθέσει την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος φύλαξης δημόσιων χώρων σε ιδιωτική εταιρεία.

Η ομάδα φύλαξης θα περιπολεί όλα τα δημόσια κτήρια, σχολεία, πάρκα και πλατείες κατά τη διάρκεια της νύχτας με ειδικό όχημα και θα παρεμβαίνει με συστάσεις σε περίπτωση εντοπισμού φαινομένων παραβατικότητας, ενώ σε σοβαρότερες περιπτώσεις θα ειδοποιεί επί τόπου την Άμεσο Δράση.

Το πρόγραμμα θα εφαρμόζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας σε επιλεγμένους χώρους και εφόσον κριθεί αποτελεσματικό και επιτυχημένο θα επεκταθεί σε οχήματα και σε χώρους αρμοδιότητας.

Σε μια εποχή όπου το κράτος αδυνατεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, η Τοπική Αυτοδιοίκηση με μειωμένους πόρους αναλαμβάνει δυστυχώς να καλύψει το κενό και της προστασίας και ασφάλειας των πολιτών.

Με απόλυτο σεβασμό στην προσωπικότητα και την ιδιωτικότητα, ο Δήμος Ηλιούπολης ενισχύει την προστασία των πολιτών και της δημόσιας περιουσίας.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.