ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητές Ηλιουπολίτισσες, αγαπητοί Ηλιουπολίτες,
Είμαι δίπλα σας και θα συνεχίσω να είμαι με αίσθηση καθήκοντος και υπευθυνότητας, με πνεύμα συνεργασίας ώστε να πάμε την πόλη μας μπροστά και μαζί να σχεδιάσουμε την Ηλιούπολη του μέλλοντος.

Είμαι υπερήφανος για τα στελέχη μου και τους ανθρώπους που εμπιστεύομαι. Πιστεύω πως το σπουδαιότερο έργο παράγεται από αγαπημένες ομάδες που απολαμβάνουν τη συνύπαρξη τους και χαίρονται να βρίσκονται.

Πριν από μερικές εβδομάδες συζήτησα με τους συνεργάτες μου με έναν - έναν τις προθέσεις τους για τις νέες τους υποψηφιότητες.

Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γ. Χατζηδάκης και Ι. Αντζινάς με ενημέρωσαν πως δεν θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου του 2019. Σεβόμενος απόλυτα την επιλογή τους, προχωρώ άμεσα στην τοποθέτηση νέων Αντιδημάρχων στις αντίστοιχες θέσεις ώστε το έργο της δημοτικής μας αρχής να μην σταματήσει ούτε ένα λεπτό.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τους κ.κ. Αντζινά και Χατζηδάκη για την προσφορά τους.

Έχουμε ένα τεράστιο έργο και σχεδιάζουμε και άλλα , μεγάλα έργα αλλά και έργα για την καθημερινότητα μας. Συνεχίζουμε με πάθος, όραμα, σχέδιο ρεαλιστικό και εφικτό για την Ηλιούπολη του μέλλοντος.

Βασίλης Βαλασόπουλος
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.