ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της Γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ, κλάδος της οποίας είναι και το τμήμα ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ που έχει καταληκτικό σταθμό στην Πλατεία Ανεξαρτησίας στην Αγία Μαρίνα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Κίμων Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε τον Δήμαρχο ότι τα έργα του πρώτου βασικού τμήματος της Γραμμής 4 από Γαλάτσι μέχρι Γουδή μήκους 12,8 KM με 15 σταθμούς, θα ξεκινήσουν εντός του 2019, ενώ το τμήμα ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ- ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ μήκους 4,1 KM με 3 σταθμούς είναι ώριμο μελετητικά, ώστε να ακολουθήσει αμέσως μετά, στη δεύτερη φάση κατασκευής της Γραμμής 4.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης ευχαρίστησε τον κ. Παπαδόπουλο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα του για συνάντηση και για την πληρότητα της ενημέρωσης, και συμφωνήθηκε να υπάρχει τακτική επικοινωνία και συνεργασία, με στόχο την στον συντομότερο δυνατόν χρόνο προώθηση κατασκευής και του σημαντικού για την Ηλιούπολη κλάδου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.