ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει προχωρήσει ήδη στην εφαρμογή όλων των κατεπειγόντων μέτρων για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού και στην εξειδίκευση τους σε όλες τις δομές του.

Η χρήση από γονείς δημοτικούς υπαλλήλους της «άδειας ειδικού σκοπού», οδηγεί στην λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου με μειωμένη δυναμικότητα.

Ενημερώνουμε τους Δημότες, ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή συνωστισμού σε κάποιες υπηρεσίες, μέχρι την σταθεροποίηση της κατάστασης και την προσαρμογή στις νέες συνθήκες:

Να προσέρχονται μόνο για την εξυπηρέτηση απόλυτα επειγουσών αναγκών τους.

Όταν υπάρχει μεγάλη προσέλευση κοινού, θα τηρείται αναμονή στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ή στο Αίθριο και θα καλούνται να προσέρχονται στο γραφείο εξυπηρέτησής τους με σειρά προτεραιότητας.

Υπενθυμίζεται για άλλη μια φορά, ότι η προθεσμία για διόρθωση στον Δήμο των τετραγωνικών μέτρων των ακινήτων, έχει μετατεθεί έως τις 30 Ιουνίου 2020, ότι δεν επείγει η τακτοποίησή τους αυτήν την περίοδο και δεν απαιτείται η φυσική παρουσία τους αφού μπορεί να ολοκληρωθεί και με ηλεκτρονικό τρόπο μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ.

Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 διανομή τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, για να αποφευχθεί, για λόγους προφύλαξης, η συνήθης μεγάλη συγκέντρωση και αντί αυτής θα γίνει κατ’ οίκον διανομή στους δικαιούχους με ευθύνη του Δήμου.

Ολοκληρώνεται σήμερα η αναστολή λειτουργίας όλων των ανοιχτών δημοτικών χώρων άθλησης (μπασκετάκια, κλπ), για λόγους ασφαλείας ιδιαίτερα των νέων δημοτών.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.