ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Από σήμερα Πέμπτη 9/4/2020 λειτουργεί επίσημα το «Ελεύθερο Βήμα» των Δημοτικών Παρατάξεων και του Σωματείου στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης, αφού ολοκληρώθηκε η σχετική τεχνική προετοιμασία.

Προστέθηκε στην κεντρική σελίδα πλήκτρο εντολής, που οδηγεί τον επισκέπτη στον χώρο ελεύθερης έκφρασης των εκπροσώπων των δημοτών ή των εργαζομένων και ο κάθε φορέας, εφόσον το επιθυμεί, θα μπορεί να δημοσιεύει ανακοινώσεις, χωρίς κανένα έλεγχο ή περιορισμό.

Θα στέλνει στο email, « Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.» το προς δημοσίευση κείμενο, που πρέπει να είναι σε μορφή επεξεργάσιμου αρχείου WORD, κατά προτίμηση έως 250 λέξεις, με σύντομο τίτλο σε κεφαλαία γράμματα και με δυνατότητα μιας συνοδευτικής φωτογραφίας «Jpeg» με ανάλυση έως 600 x 350 pixels.

Το Γραφείο Τύπου απλά θα προωθεί το προς δημοσίευση κείμενο στον τεχνικό του site του Δήμου Ηλιούπολης.

Αναμένεται η ανταπόκριση και των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων, αφού έως σήμερα μόνο 4 από τις 9 δημοτικές παρατάξεις ανταποκρίθηκαν στην - από 12/2/2020 - πρόσκληση και απέστειλαν τον επίσημο τίτλο, το σήμα και το link, που παραπέμπει στην ιστοσελίδα τους καθώς και του Σωματείου των εργαζομένων στον Δήμο.

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη βήμα εφαρμογής της δημοκρατίας στον Δήμο Ηλιούπολης, με την διεύρυνσης της πολύπλευρης πληροφόρησης και στο επίσημο site του.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.