ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης το δικό του μήνυμα σχετικά με το περιστατικό με την αλεπού που έγινε χθες στο Αμαξοστάσιο του Δήμου.

"Είναι ευλογία για την Ηλιούπολη το βουνό μας, ο Υμηττός.

Δεν τιμά την πόλη μας η είδηση για την σκοτωμένη αλεπού στο Αμαξοστάσιο του Δήμου, ούτε και θέλω να σκεφτώ τι είδους άνθρωπος το έκανε αυτό.

Είχα την τύχη να την δω με τα μάτια μου, σε πρόσφατη επίσκεψή μου στην περιοχή και δε μπορώ να καταλάβω πως μπορούν κάποιοι και βγάζουν πάνω στα ζώα τέτοιες συμπεριφορές, αποκρουστικές και καταδικαστέες.

Ο Δήμος μας κάνει μεγάλες προσπάθειες για να προστατεύσει και να φροντίσει τα αδέσποτα και από ότι φαίνεται πρέπει να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους να καταλάβουν την αξία της ζωής ακόμη και των μικρών άγριων, αλλά όχι επικίνδυνων ζώων, που ζουν δίπλα στην πόλη και τη χρησιμότητα τους στην ισορροπία της φύσης."

Μήνυμα του Δήμαρχου Ηλιούπολης για τη σκοτωμένη αλεπού στο Δημοτικό Αμαξοστάσιο

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης
Γεώργιος Χατζηδάκης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.