ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Το φετινό ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς είναι πρωτόγνωρο, αφού για πρώτη φορά μετά την καραντίνα θα βρεθούν στο σχολείο ξανά - μαζί και από κοντά - συμμαθητές και εκπαιδευτικοί.

Το υπουργείο Παιδείας δεν έδωσε έγκαιρη και σαφή κατεύθυνση και έτσι κάποιες σχολικές μονάδες που είχαν ήδη ανακοινώσει διαφορετικό πρόγραμμα για την πρώτη μέρα, αποφάσισαν να μην αναστατώσουν τον κόσμο με διπλές διορθωτικές ανακοινώσεις και παρέμειναν στον αρχικό σχεδιασμό τους.

Το σημαντικό είναι η έναρξη των μαθημάτων, η λήψη σωστών μέτρων για την Παιδεία με μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη, πρόσληψη εκπαιδευτικών και οπωσδήποτε η σχολαστική τήρηση των μέτρων ασφαλείας, για να βγούμε νικητές σαν κοινωνία και σαν πόλη από αυτή τη μάχη κατά της πανδημίας.

Και ακόμα πιο σημαντικό είναι το να αποδειχτεί στην πράξη ότι Δήμος, γονείς και εκπαιδευτικοί είμαστε «ένα σώμα», με αλληλοσεβασμό και κατανόηση, για το καλό των παιδιών.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έκανε ότι έπρεπε για να ξεκινήσει η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, έχει ξεκάθαρη εκτίμηση για το τι έπρεπε να γίνει από την κεντρική διοίκηση και δεν έγινε, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους εκπαιδευτικούς και φυσικά στηρίζει το έργο τους.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.