ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης όπου παρευρέθηκε.

Όπως αναφέρει:

"Με ιδιαίτερο τρόπο έγινε φέτος ο αγιασμός στα σχολεία της Ηλιούπολης, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, με περιορισμό στις παρουσίες χωρίς γονείς, με τις πρέπουσες αποστάσεις και με τη χρήση μάσκας.

Με συντονισμένες προσπάθειες και με την συμμετοχή Αντιδημάρχων και στελεχών του Δήμου, παρελήφθησαν χθες Κυριακή οι μάσκες της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, συσκευάστηκαν σε δέματα ανά σχολείο και όλες οι σχολικές μονάδες της πόλης εφοδιάστηκαν με μάσκες, ώστε όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να έχουν μάσκα την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων.

Ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για τον σκοπό αυτό και αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά, χάρη στην κοινή προσπάθεια Δήμου, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών.

Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη για μια δημιουργική σχολική χρονιά!"

Επίσης για το θέμα που προέκυψε με το μέγεθος των μασκών που μοιράστηκαν πανελλαδικώς ανέφερε:

"Έστω και με την καθυστέρηση παράδοσης της πρώτης παρτίδας μασκών από την ΚΕΔΕ και παρά το ότι είναι εμφανές πως οι μάσκες είναι προϊόν βιασύνης και προχειρότητας, αιρετοί και υπάλληλοι του Δήμου Ηλιούπολης έκαναν ότι έπρεπε για την προστασία παιδιών και εκπαιδευτικών."

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.