ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Από σήμερα Τετάρτη 23/9/2020 το Δημαρχείο Ηλιούπολης ξεκινάει σταδιακά τη λειτουργία του, μετά από την 48ωρη αναστολή της, με την προσέλευση μόνο των υπαλλήλων, που υποβλήθηκαν σε μοριακή εξέταση κορωνοϊού με αρνητικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζεται η εξέταση των δημοτικών υπαλλήλων με τον εφικτό ρυθμό εξυπηρέτησής τους από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης  που, από το Σάββατο 18/9/2020, λειτουργεί ως Κέντρο Διαλογής Covid-19.

Από τα πρώτα ολοκληρωθέντα 67 τεστ και τα 67 είχαν αρνητικό αποτέλεσμα.

Ενημερώνουμε τους δημότες Ηλιούπολης, ότι από την Τετάρτη 23/9/2020 και μέχρι τις 4/10/2020 η εξυπηρέτησή τους θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, μετά από τηλεφωνική προσυνεννόηση, με τα αρμόδια τμήματα.

Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, τόσο από τους εργαζόμενους, όσο και από τους εισερχόμενους πολίτες, για την αποφυγή σε περίπτωση ελέγχου του διοικητικού προστίμου των εκατόν πενήντα (150) ευρώ, που επιβάλλεται σε κάθε παράβαση.

Προσβλέπουμε στην συνεργασία και την προσοχή των συνδημοτών, ώστε να προστατευθεί η υγεία όλων μας.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.