ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Στο τιμόνι του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - ΓΡΗΓ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ) του Δήμου Ηλιούπολης θα ξαναβρεθεί ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Θέμης Γιαννόπουλος ύστερα από την παραίτηση του Δημήτρη Πανταζόπουλου.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με δήλωσή του ανήγγειλε την επιστροφή του Θέμη Γιαννόπουλου στον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

"Το καλό της Ηλιούπολης ήταν και παραμένει οδηγός μας, τόσο στη ζωή όσο και στην άσκηση των καθηκόντων μας σαν δημοτική αρχή.

Η απλή αναλογική στις δημοτικές εκλογές αποτέλεσε ένα θετικό στοιχείο Δημοκρατίας με έντονο συμβολισμό και πρόσθετο κίνητρο για αναζήτηση συναινέσεων και συνεργασιών προς όφελος της κοινωνίας.

Οι αντιπαλότητες που έρχονται από το παρελθόν έχουν κλείσει τον κύκλο τους και με ισχυρή προσωπική συναίσθηση της ανάγκης για βελτίωση της πόλης, έχω την πεποίθηση ότι τώρα είναι η περίοδος για τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση δυνάμεων στον στόχο αυτό.

Με τον Θέμη Γιαννόπουλο μας συνδέει πολύχρονη φιλία και μια δοκιμασμένη συνεργασία, με θετικά αποτελέσματα ιδιαίτερα στον Αθλητισμό και στον Πολιτισμό, που τίποτε στο πρόσφατο παρελθόν δεν μπόρεσε να τραυματίσει.

Σήμερα πάλι μας συνδέει η επιθυμία να υπηρετήσουμε από κοινού το έργο της δημιουργίας ενός καλύτερου μέλλοντος για την Ηλιούπολη και του εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά του σαν νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΛ."

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.