ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Σε εγρήγορση βρίσκεται η ομάδα επιφυλακής Πολιτικής Προστασίας με δημοτικούς υπαλλήλους κατάλληλων ειδικοτήτων, εθελοντές της Ε.Ο.Δ.Π.Η. και ειδικά οχήματα για να προβεί σε περίπτωση χιονόπτωσης, σε προληπτική ρίψη αλατιού σε ιδιαίτερα δύσβατες περιοχές της πόλης, γενικά να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό κίνδυνο και να προσφέρει βοήθεια σε κάθε πολίτη, που θα την χρειαστεί.

Επίσης, κατά πάγια τακτική, θα διατίθεται από το Σάββατο 22/1/2022 και για όσο χρειαστεί, η θερμαινόμενη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προς χρήση κάθε συμπολίτη που θα έχει ανάγκη.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για χιονόπτωση, έγκαιρα θα ενημερωθούν οι δημότες για δωρεάν διάθεση σάκων με αλάτι, για προληπτική χρήση στα πεζοδρόμια και τις εισόδους τους, ενώ ήδη έχει διανεμηθεί αλάτι στα σχολεία της πόλης.

Εφιστούμε την προσοχή όλων στις μετακινήσεις τους και προτρέπουμε να ακολουθούν τις πάγιες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για περιπτώσεις ακραίων φαινομένων.

Οι συμπολίτες μπορούν να αναφέρουν βλάβες, ζημιές ή περιπτώσεις ανάγκης βοήθειας συμπολιτών στα τηλέφωνα του Δήμου 2109970001 και -002 και στα κινητά των δύο, συνυπεύθυνων για την Πολιτική Προστασία, Αντιδημάρχων κκ Γιάννη Αντζινά 6944835410 και Κώστα Σεφτελή 6932379229.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.