ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Νέοι και νέες της Ηλιούπολης
Ο Δήμος Ηλιούπολης αναλαμβάνει δράση και υλοποιεί μία σειρά από πρωτοβουλίες με στόχο να ακούσει, να ενθαρρύνει, να συμπεριλάβει και να ενδυναμώσει τους νέους συμπολίτες μας, ξεκινώντας με διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες τη δημιουργία Δημοτικού Συμβουλίου Νέων.

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες της ανησυχίας των νέων για το μέλλον τους και ακούμε τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με εξειδικευμένους συμβούλους και μαζί με εθελοντές νέους παίρνουμε την πρωτοβουλία και συνομιλούμε με τη δραστήρια και ενεργή νεολαία της πόλης μας.

Παρακολουθούμε τις δράσεις και τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία και υποστηρίζουμε ενεργά τη συμμετοχή του Δήμου σε Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το “Erasmus+”, το “Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης”, το “Erasmus for Young Entrepreneurs”, κ.ά.

Αξιοποιούμε τα προγράμματα αυτά με στόχο να προωθήσουμε την κινητικότητα των νέων στον κόσμο, την δημιουργία νεανικών θέσεων εργασίας, τη συμπερίληψη όλων ανεξαιρέτως των νέων και τη συμμετοχή τους στις δημοκρατικές διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Προσκαλούμε τους νέους της πόλης από 17 έως 30 ετών να γίνουν μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας, να αναλάβουν δράση, να μιλήσουν για τις επιθυμίες τους, να κάνουν πράξη τους στόχους τους και να διαμορφώσουν το μέλλον τους.

Συμπληρώστε την φόρμα και εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας να συμμετάσχετε στο διάλογο χάραξης στρατηγικής για τη νεολαία στην πόλη μας.

Τι θα κερδίσετε;
Εμπειρίες, γνώσεις, φωνή και δύναμη!

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.