ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Αγαπητοί φίλοι
Συμπολίτες και συμπολίτισσες

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω, ότι τοποθετήθηκε και λειτουργεί στον χώρο στάθμευσης του Δημαρχείου Ηλιούπολης, το πρώτο «Πολυκέντρο Ανακύκλωσης» της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου μας και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής και Δήμων της Περιφέρειας Αττικής-ΕΣΔΝΑ, με αντικείμενο «Δράσεις χωριστής συλλογής και διαχείρισης, βιοαποβλήτων και ανακυκλώσιμων στους δήμους της Περιφέρειας Αττικής».

Πρόκειται για μια καινοτόμα λύση, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην πόλη μας, που θα συμβάλλει στην αύξηση των επιδόσεών μας στην Ανακύκλωση.

Σε έναν ασφαλή χώρο, κάθε πολίτης, χρησιμοποιώντας ένα αυτόματο υπερσύγχρονο μηχάνημα, με απλό και γρήγορο τρόπο, θα μπορεί να κερδίσει 1 ευρώ για κάθε 33 συσκευασίες, που θα προσκομίσει και συγκεκριμένα:

Μεταλλικά κουτιά αλουμινίου ή λευκοσιδήρου από αναψυκτικά, μπύρες, γάλατα, κονσέρβες, κλπ
Πλαστικά μπουκάλια(από νερό, γάλα, χυμούς, αναψυκτικά, απορρυπαντικά , κλ
Γυάλινες φιάλες από νερό, γάλα, χυμούς, αναψυκτικά, κρασιά και ποτά.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης απολαμβάνει την εμπειρία της προσωπικής συμμετοχής στην ανακύκλωση και παράλληλα αποκτά ένα εκπτωτικό κουπόνι, που μπορεί να αξιοποιήσει σε συνεργαζόμενα καταστήματα ή να προσφέρει το ποσό για την οικονομική υποστήριξη του έργου επίσημα αναγνωρισμένων συλλόγων ή φορέων.

Ο Δήμος Ηλιούπολης με σταθερά και μεθοδικά βήματα, εφαρμόζει νέες μεθόδους Ανακύκλωσης στην πόλη και εγώ προσωπικά, ως Δήμαρχος της Ηλιούπολης, σας προσκαλώ να ανακυκλώσετε εδώ τις συσκευασίες σας και να κερδίσετε τα προσφερόμενα ανταποδοτικά οφέλη.

Γιώργος Χατζηδάκης
Δήμαρχος Ηλιούπολης

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.