ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Μια πρωτοποριακή ανάπλαση, βασισμένη στις σύγχρονες τάσεις για την αξιοποίηση και χρήση του κοινόχρηστου χώρου, υλοποιήσαμε πρόσφατα στην πλατεία Φλέμινγκ.

Στα παρτέρια της πλατείας, φυτεύτηκαν σε πυκνή διάταξη, καλλωπιστικά και αρωματικά φυτά, ιδιαίτερα ανθεκτικά στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, με υπόστρωμα κατάλληλο γεωύφασμα, για την αποφυγή ανεπιθύμητων ζιζανίων και τελική εντυπωσιακή επικάλυψη με καλαίσθητα βότσαλα.

Σε επιλεγμένες θέσεις, τοποθετήθηκε τεχνητός χλοοτάπητας, αυστηρά επιλεγμένος και πιστοποιημένος, που από την πρώτη στιγμή έγινε αποδεκτός με ενθουσιασμό από τα παιδιά της πλατείας.

Ένα στιβαρό μεταλλικό τραπέζι πινγκ-πονγκ εξωτερικού χώρου, το πρώτο στην πόλη μας, δίνει πια την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο για την επιτραπέζια αντισφαίριση, να ασχοληθεί με το αγαπημένο του άθλημα, αρκεί να φέρει τον δικό του εξοπλισμό, ρακέτες και μπαλάκια.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις, που ομορφαίνουν την πόλη μας, αναδεικνύουν το πράσινο και ικανοποιούν τις ανάγκες των συμπολιτών μας στον δημόσιο χώρο.

Παναγιώτης Κόκλας
Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.