ΔΗΜΟΣ
Κειμενο

Συναντήσεις με τους πολίτες ξεκινά εκ νέου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης από τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και κάθε εβδομάδα, σε συνέχεια των συναντήσεών του στις γειτονιές της πόλης που ξεκίνησαν το 2019 με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής, οι οποίες διεκόπησαν απότομα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο της Δράσης «Συζητώ με τον Δήμαρχο στη γειτονιά μου» ο κ. Χατζηδάκης θα επισκεφθεί 5 κεντρικά σημεία του Δήμου για έναν ειλικρινή διάλογο με τους δημότες και τους κατοίκους προκειμένου να τους ενημερώσει για τα έργα της κάθε περιοχής, αλλά κυρίως για να συνομιλήσει μαζί τους για θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους.

Οι ανοιχτές συναντήσεις ξεκινούν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 από τις 9:30 π.μ. έως τις 10:30 π.μ. και θα συνεχιστούν τους επόμενους μήνες ως εξής:

  • Κάθε Δευτέρα από 23/1 στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο 2ο ΚΑΠΗ (Παναγούλη 1).
  • Κάθε Τρίτη από 24/1 στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου στο 3ο ΚΑΠΗ (Αγ. Κωνσταντίνου 7).
  • Κάθε Τετάρτη από 25/1 στην Κάτω Ηλιούπολη στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Νικομάχου 18).
  • Κάθε Πέμπτη από 26/1 στην περιοχή των Αστυνομικών στο Κυλικείο Κολυμβητήριο (Μεσσηνίας & Δαμασκηνού).
  • Κάθε Παρασκευή από 27/1 στο 1ο ΚΑΠΗ (Κωνσταντίνου Καραμανλή 12).

«Ελάτε να συζητήσουμε, να μοιραστούμε ιδέες και απόψεις, ώστε μαζί να σχεδιάσουμε το μέλλον», τονίζει ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

ΟΔΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ app

Οδηγός Νότια

ONLINE Οδηγός Νοτίων Προαστίων

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο ώστε να σας ενημερώνουμε μέσω e-mail
Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.